A Csokonai Nonprofit Kft. koncepciópályázatot hirdet 15-25 év közötti fiataloknak, alkotócsoportoknak a kerékpározás népszerűsítése a XI. századi Budapesten témakörben.

A pályázat célja:
A pályázat célja, hogy a kerékpározás fontosságára, a kerékpározás közösségformáló erejére, a biztonságos, környezetbarát kerékpározásra, a két keréken való közlekedés előnyeire hívja fel a városi emberek figyelmét.

Pályázók köre:
15-25 éves kor közötti egyéni pályázók vagy csoportok

Formai követelmények:
Maxium 4 oldalas koncepcióleírás a kerékpározás népszerűsítése érdekében tervezett aktivitásokról, azok részletes ismertetésével, megjelölve a kivitelezés pontos helyszínét, tervezett időpontját, a célcsoport megjelölését. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó részletes bemutatását és motivációját.

A tervezett aktivitások lehetnek egyszeri megmozdulások, akciók, képzőművészeti alkotások, installációk, mozgóképes anyagok létrehozása, rendszeres tevékenység elindítása hagyományteremtő szándékkal, performatív jellegű akciók, online kampányok vagy bármilyen más eszköz és forma, mely teljesíti a pályázat célját.

Előnyt jelent, hogy ha az aktivitások a XV kerületben valósulnak meg, illetve, ha pontos költségvetési tervet is készít a pályázó.
A pályázat beadásával együtt a pályázó köteles megadni a nevét és email címét.

A pályázat beküldési határideje és módja:
2023.05.30. 12:00 / online beküldés a rajzfotopalyazat@csokonai15.hu email címre

Díjazás:
A nyertes koncepciót a kiíró elindítja a megvalósítás útján és segíti a pályázókat a terv kivitelezésében.

További információ: gaspar.anna@csokonai15.hu