Pestújhelyi Közösségi Ház

TEREMBÉRLÉS

Maximum 160 fő részére (teremberendezéstől függően), színpad mérete: 6,7 x 6,7 méter.

Felszereltség: hang és fénytechnika, légkondicionáló, igény szerint székek, asztalok.

Alkalmas: színházi előadások, koncertek, konferenciák, céges rendezvények, fogadások, sajtótájékoztatók, egyéb kulturális programok, bálok, esküvők, árubemutatók rendezésére.

Egyéb: női, férfi öltöző, kertkapcsolat.

Alapár: 20.000 Ft/óra

Maximum: 40 fő (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások, sport, tánc és rekreációs foglalkozások rendezésére.

Egyéb: földszinti, parkettás

Alapár: 8.500 Ft/óra

Maximum 25 fő részére.

Alkalmas: mozgásos csoportfoglalkozások, sport-, tánc és rekreációs foglalkozások rendezésére.

Felszereltség: oldalfal teljes tükörborítással.

Egyéb: földszinti napfényes terem, sportpadló.

Alapár: 9.000 Ft/óra

Maximum: 10 fő (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: kicsoportos oktatásra és beszélgetésekre.

Egyéb: földszinti, parkettás.

Alapár: 3.000 Ft/óra

Maximum 25 fő részére (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások rendezésére.

Felszereltség: székek, asztalok.

Egyéb: emeleti terem

Alapár: 5.500 Ft/óra

Maximum 25 fő részére (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások rendezésére.

Felszereltség: székek, asztalok.

Egyéb: emeleti terem

Alapár: 5.000 Ft/óra

Maximum 20 fő részére.

Alkalmas: mozgásos csoportfoglalkozások, tánc és rekreációs foglalkozások rendezésére.

Felszereltség: oldalfal teljes tükörborítással.

Egyéb: emeleti terem, linóleum padló.

Alapár: 8.500 Ft/óra

Maximum 40 fő részére (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, kisebb konferenciák, sajtótájékoztatók, árubemutatók, workshopok, mozgásos csoportfoglalkozások rendezésére.

Felszereltség: légkondicionáló, igény szerint székek, asztalok.

Egyéb: parkettás, napfényes, emeleti terem.

Alapár: 9.000 Ft/óra

Maximum 30 fő részére (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások rendezésére.

Felszereltség: légkondicionáló, székek, asztalok.

Egyéb: emeleti terem

Alapár: 7.000 Ft/óra

Alkalmas: családi, baráti összejövetelekre, mobil színpaddal megrendezett kültéri rendezvényekre.

Felszereltség: igény szerint árnyékoló pavilon, asztalok, székek, padok.

Egyéb: hangulatos, füves terület, fákkal, virágokkal.

Alapár: 8.000 Ft/óra

20 x 40 méter alapterületű, palánkos, labdafogó hálóval kerített pálya, világítással bérelhető. A pályához zuhanyzóval ellátott öltöző is igénybe vehető.

Alapár: 6.000 Ft/óra

Részletes információ és időpontegyeztetés: +36 1 410 71 68

Maximum 20 fő részére (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások rendezésére.

Felszereltség: székek, asztalok

Egyéb: földszinti terem

Alapár: 6.000 Ft/óra

Maximum 40 fő részére (teremberendezéstől függően).

Alkalmas: közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, kisebb konferenciák, sajtótájékoztatók, árubemutatók, workshopok, mozgásos csoportfoglalkozások rendezésére.

Felszereltség: igény szerint székek, asztalok

Egyéb: parkettás, emeleti terem.

Alapár: 8.500 Ft/óra

Alkalmas: nagy létszámú összejövetelekre, mobil színpaddal megrendezett kültéri rendezvényekre.

Felszereltség: igény szerint árnyékoló pavilon, asztalok, székek, padok.

Egyéb: Betonozott terület, fákkal övezve.

Alapár: 8.000 Ft/óra

Legyen szó családi ünnepségről, kulturális rendezvényről vagy vállalati tréningről, a Pestújhelyi Közösségi Ház számos termet kínál, szolgáltatásaink közt mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő lehetőségeket. Termeinkhez székeket, asztalokat, padokat, pavilonokat biztosítunk, továbbá fény- és hangtechnikai felszerelést, amely kizárólag technikusi jelenlét mellett használható.

A Házban működő büfé a rendezvények kiszolgálását is vállalja.

Parkolás: udvarunkon 25 gépkocsi parkolására van lehetőség, valamint az utcai parkolás is ingyenes.

Pontos árajánlatért és kedvezményekért érdeklődjön munkatársunknál:

Lövei Olga kulturális szervező
Telefon: +36 70 281 4363

Információ:
+361 410 7168,
+361 419 2006
pekh@csokonai15.hu

Your Content Goes Here

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

július01.hétfő - augusztus 29.

Páratlan Vakáció

Minden páratlan dátumra eső hétköznap délelőtt 10.00-12.00 óra közt ingyenes, tartalmas és szórakoztató programok.

július15.hétfő - szeptember 20.

„Állat-barát” Fotó- és Kreatív Pályázat

A Pestújhelyi Közösségi Ház az Állatok Világnapja alkalmából pályázatot hirdet, amelynek célja az állatok és emberek közötti barátság bemutatása. Két különböző pályázati lehetőséggel várunk mindenkit!

július29.hétfő - augusztus 04.

NYÁRI SZÜNET 2024

Egy hét szünet.

augusztus27.kedd

DALLAMOK A KERTBEN - ArpiShow - KERTI SWING KONCERT

A koncert gerincét a 1920-40 közötti időszakra jellemző dallamos, fülbemászó kompozíciók alkotják, saját hangszerelésben, megfűszerezve saját dalokkal.

szeptember03.kedd

Zizgő-Mozgó Labdás Gyerektorna

A játék örömén keresztül fejlesztjük a gyerekek idegrendszeri funkcióit, koordinációját, finommozgását.

szeptember12.csütörtök

Gombolda Varróműhely

Sajátítsa el a varrás alapjait a Gombolda Varróműhelyben!

szeptember28.szombat

Mancsot a kézbe!

Állatok világnapja a Tizenötödik kerületben.

Mai napi program

(szerda)

Társastánc időpontok: hétfő : 18.30-20, 20-21 óráig, szerda: 18-19, 19-20, 20-21 óráig  péntek: 19-20 óráig Az évek óta sikeresen működő Dancing Queen Tánciskola minden korosztályból várja a már táncolni tudó, a tanulni kívánó, vagy a táncra alkalmat kereső jelentkezőket. Angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep, szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive, mambó, rock and roll. Információ: a 06-20 237-6900-as telefonszámon, a www.dancingqueen.hu weboldalon vagy az info@dancingqueen.hu email címen. Vezeti: Balogh-Katona Zsuzsa és Csömör Marcell versenytáncos tanárok Ára: 12.500 Ft / hó  

Gerincjóga

A frissítő gerincjóga gyakorlataival könnyen regenerálódhatunk, felfrissülhetünk, rég elfelejtett képességekhez juthatunk ismét hozzá. Óráink gyakorlatcentrikusak, fókuszálva a testtartásra, a gerinc alapos átmozgatására, a gerincpanaszok megelőzésére és megszüntetésére, az izmok erősítésére, nyújtására.

Vezeti: Zólomi Krisztina jógaoktató

hétfő, szerda 18-19.30-ig

Ára: 2.500 Ft/alkalom, 10.000/ 5 alkalom (30 napig érvényes)

 
Kertbarátkör minden hónap második szerdáján, 17 órától Vetőmagok, palánták és tapasztalatok cseréje mellett, növénytermesztési előadások, kirándulások és kertlátogatások színesítik a programot. A kör nyitott, folyamatosan várjuk a kerttulajdonosokat kérdéseikkel, új ötleteikkel. Vezeti: Pintér Zsuzsánna Éves tagdíj: 1.700 Ft
Parázs Műhely Színjátszó-és drámakör Csütörtökönként 16:00-17:30 (8-12 éveseknek) és 18:00-20:00 (16-24 éveseknek) Időpontok: szerda 18:45-20:30 (16 éves kortól),  csütörtök 16-17:30 (9-13 éveseknek) Próbáld ki magad a Parázs Műhely színjátszó- és drámakörében! Amire számíthatsz: színjátszó tréning, ön-és társismereti tréning, drámajátékok, önfejlesztő módszerek, közösségi alkotás. Ismerd meg önmagad és igazodj ki hatékonyabban a mindennapokban. Ára: szerdai csoport 10.000 Ft/hó, csütörtöki csoport 12.000 Ft/hó Elérhetőségek: parazsdrama@gmail.com FB: Parázs Műhely Insta: parazs_drama
Szenior örömtánc Szerda 10.oo - 11.oo Kedves 50+ os hölgyek és urak! Várunk szeretettel, ha szívesen lépkedsz velünk jó zenékre. Mi az a Szenior örömtánc? Mozgás, öröm, agytorna. Tánctudás és táncpartner nem szükséges. Minden alkalommal új koreográfiákat tanulunk és táncolunk, ezért bármikor lehet csatlakozni hozzánk. Amit hozz magaddal: váltócipő, egy flakon víz és a jókedved 🙂

Ára: 1.200 Ft / alkalom, 4.000 Ft/ 4 alkalom

Érdeklődni lehet: Damjanovich Márti Tel: +3630 350 45 42, hudarti@gmail.com
Tűzvirág Tűzzománc Alkotókör felnőtteknek Az alkotókört a hetvenes évek közepén álmodta meg és vezette 2020. január végéig Szendrei Judit tűzzománcművész. Tagjai itt felcseperedett fiatalok, lelkes amatőrök és művészi kvalitású alkotók. Az alkotókört 2020. őszétől, a mester szellemiségében tanítványa és alkotótársa, Dabóczy Krisztina vezeti tovább. I. csoport: kedd 17-20 óra II. csoport: szerda 14.30-17.30 óra III. csoport: szerda 17.30-20.30 óra Ára: 12.000 Ft/hó, 3.000 Ft/alkalom  

Más napokon lévő programok

Bridzsklub Üres a kedd estéje? Tartalmas lesz, ha eljön bridzsklubunkba játszani. Hetente egy alkalommal verjük a blattot, és remek a hangulat. Mini versenyek és feladványok színesítik a játékot. A klubban a Standard American licitrendszer szerint játszunk, várjuk asztalunkhoz ennek ismerőit. A klub vezetője: Lovas Kata kedd 16.00-20.00 óra Tagsági díj: 1.500 Ft/hó
Életmód jóga minden kedden és csütörtökön 9-10 óráig A teljes testet átmozgató jógagyakorlatokkal kezünkbe vehetjük saját egészségünket. Jelentősen javíthatjuk életminőségünket, tartásunkat, ízületeink mozgékonyságát. Erősödnek izmaink, s így akár megszűnhet a hát-, a derék- vagy a fejfájás is. A jógagyakorlás elősegíti a test rugalmasságát, egyensúlyát és gátolja az öregedést is. Az óra végi relaxáció és meditáció oldja a stresszt, a lelki feszültséget. Vezeti: Thaly-Szabó Andrea jógaoktató Ára: 2.000 Ft/alkalom

Kék Farkas Ju-Jitsu Klub korosztály független

A modern Ju-Jitsu hajlékonyabbá, mozgékonyabbá tesz. Az önvédelmi fogások elsajátítása közben kitartásra, önfegyelemre és önbecsülésre tanít. Technikai repertoárjában szerepelnek a dobások, ütések, rúgások, hárítások, elvezetések, ízületi feszítések, földre viteli technikák, valamint eszközös, illetve eszköz elleni technikák. Egy tökéletes önvédelmi rendszer 6-99 éves korig.

Instruktor: Tóth Csaba (Ju-Jitsu 4 Dan)

Részletes információ: 06-30 957-8257, www.kekfarkas.hu

kedd, csütörtök, 18-20 óra

Ára: 16.000 Ft/hó, 3.000 Ft/alkalom

Pilates

A Pilates olyan komplex mozgásforma, amely ötvözi a „nyugati” világ anatómiai ismereteit a „keleti” mozgáskultúra egyes eszközeivel. Gyakorlásában nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok), illetve a speciális légzéstechnika.

Vezeti: Balogh-Katona Zsuzsa a Dancing Queen Tánciskola tanára

péntek 18-19 óra

Ára: 1.700 Ft / alk., 6.500 Ft / 4 alk., 12.000 Ft / 8 alk.

 
Színpadi modern tánc

időpontok: hétfő: 16-17:30, 17:30-19:30 óráig,

péntek: 16-17:30, 17:30-18:30, 18:30-20:30 óráig

csoportok: Elevenek (7-9 évesek), felnőtt csoport, Péntek 13 csoport, (14 éves kortól), Elevenek 10.000 Ft/hó, Felnőtt csoport 7.000 Ft/hó, Péntek 13 csoport 13.000 Ft/hó A Lendület Táncklub foglalkozásain nem csak táncolni tanulsz: gyakorlás közben elsajátítod a helyes testtartást, erős és izmos leszel, előadásaink által pedig egy olyan csodavilágba varázsolunk, aminek te is kreatív, alkotó tagja leszel. Vezeti: Németh Andrea óvoda- táncpedagógus, sportoktató A foglalkozásokhoz egész évben lehet kapcsolódni.  
Az alkotókört a hetvenes évek közepén álmodta meg és vezette 2020. január végéig Szendrei Judit tűzzománcművész, aki a zománcozás technikájának tanításán túl több generáció fiataljainak adta tovább azt a szemléletet, mi szerint a művészet a világ megismerésének pótolhatatlan eszköze. Nagymúltú alkotókörünkbe 11 éves kortól folyamatosan várjuk a gyerekeket, a fiatalokat és az egyetemistákat, akik szeretnek rajzolni, festeni és megismerkednének a zománcok fajtáival, a zománcozás technikáival. Az alkotókört 2020. őszétől, a mester szellemiségében tanítványa és alkotótársa, Dabóczy Krisztina vezeti tovább. péntek 16-19 óra  Ára: 9.000 Ft/hó, 3.000 Ft/alkalom