Pestújhelyi Közösségi Ház2023-06-06T12:10:48+02:00

Pestújhelyi Közösségi Ház

ELÉRHETŐSÉGEK

TEREMBÉRLÉS

Maximum 160 fő részére (teremberendezéstől függően), színpad mérete: 6,7 x 6,7 méter.
Felszereltség: hang és fénytechnika, légkondicionáló, igény szerint székek, asztalok.
Alkalmas: színházi előadások, koncertek, konferenciák, céges rendezvények, fogadások, sajtótájékoztatók, egyéb kulturális programok, bálok, esküvők, árubemutatók rendezésére.
Egyéb: női, férfi öltöző, kertkapcsolat.
Alapár: 18.000 Ft/óra

Maximum 40 fő részére (teremberendezéstől függően).
Alkalmas: közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, kisebb konferenciák, sajtótájékoztatók, árubemutatók, workshopok, mozgásos csoportfoglalkozások rendezésére.
Felszereltség: légkondicionáló, igény szerint székek, asztalok.
Egyéb: parkettás, napfényes, emeleti terem.
Alapár: 8.000 Ft/óra

Maximum 30 fő részére (teremberendezéstől függően).
Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások rendezésére.
Felszereltség: légkondicionáló, székek, asztalok.
Egyéb: emeleti terem
Alapár: 6.000 Ft/óra

Maximum 25 fő részére (teremberendezéstől függően).
Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások rendezésére.
Felszereltség: székek, asztalok.
Egyéb: emeleti terem
Alapár: 5.000 Ft/óra

Maximum 20 fő részére.
Alkalmas: mozgásos csoportfoglalkozások, tánc és rekreációs foglalkozások rendezésére.
Felszereltség: oldalfal teljes tükörborítással.
Egyéb: emeleti terem, linóleum padló.
Alapár: 7.500 Ft/óra

Maximum 25 fő részére.
Alkalmas: mozgásos csoportfoglalkozások, sport-, tánc és rekreációs foglalkozások rendezésére.
Felszereltség: oldalfal teljes tükörborítással.
Egyéb: földszinti napfényes terem, sportpadló.
Alapár: 8.000 Ft/óra

Maximum: 40 fő (teremberendezéstől függően).
Alkalmas: kisebb közösségi és családi rendezvények, tanfolyamok, előadások, workshopok, csoportfoglalkozások, sport, tánc és rekreációs foglalkozások rendezésére.
Egyéb: földszinti, parkettás
Alapár: 7.500 Ft/óra

Maximum: 10 fő (teremberendezéstől függően).
Alkalmas: kicsoportos oktatásra és beszélgetésekre.
Egyéb: földszinti, parkettás.
Alapár: 3.000 Ft/óra

Alkalmas: családi, baráti összejövetelekre, mobil színpaddal megrendezett kültéri rendezvényekre.
Felszereltség: igény szerint árnyékoló pavilon, asztalok, székek, padok.
Egyéb: hangulatos, füves terület, fákkal, virágokkal.
Alapár: 8.000 Ft/óra

20 x 40 méter alapterületű, palánkos, labdafogó hálóval kerített pálya, világítással bérelhető. A pályához zuhanyzóval ellátott öltöző is igénybe vehető.

Alapár: 6.000 Ft/alkalom

Részletes információ és időpontegyeztetés: +36 1 410 71 68

Különböző igényekhez különböző termek bérelhetők.
A bérelt termekhez külön díjszabás alapján, igény szerinti berendezést: székeket, asztalokat, padokat, pavilonokat, stb., hang- és fénytechnikát (kizárólag technikussal együtt) tudunk biztosítani.

A Házban működő büfé rendezvények kiszolgálását is vállalja.
Udvarunkban 25 gépkocsi parkolására van lehetőség, az utcai parkolás is ingyenes.

Ingyenes WIFI/Internet elérés a Ház egész területén

Pontos árakról és kedvezményekről érdeklődjön munkatársunknál:
Tóth Csaba gondnok
Telefon: +36 70 362 2854, +36 1 410 7168
E-mail: toth.csaba@csokonai15.hu

Your Content Goes Here

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

szeptember30.szombat

Mancsot a kézbe! Állatok világnapja a Tizenötödikben

Állatos programok kavalkádja, egy délutánon át.

október27.péntek

Pedrofon buli

Rock & roll minden korosztály számára

Mai napi program

(kedd)

Bridzsklub Üres a kedd estéje? Tartalmas lesz, ha eljön bridzsklubunkba játszani. Hetente egy alkalommal verjük a blattot, és remek a hangulat. Mini versenyek és feladványok színesítik a játékot. A klubban a Standard American licitrendszer szerint játszunk, várjuk asztalunkhoz ennek ismerőit. A klub vezetője: Lovas Kata kedd 16.00-20.00 óra Tagsági díj: 1.500 Ft/hó
9-10 óráig: Életmód jóga A teljes testet átmozgató jógagyakorlatokkal kezünkbe vehetjük saját egészségünket. Jelentősen javíthatjuk életminőségünket, tartásunkat, ízületeink mozgékonyságát. Erősödnek izmaink, s így akár megszűnhet a hát-, a derék- vagy a fejfájás is. A jógagyakorlás elősegíti a test rugalmasságát, egyensúlyát és gátolja az öregedést is. Az óra végi relaxáció és meditáció oldja a stresszt, a lelki feszültséget. Vezeti: Thaly-Szabó Andrea jógaoktató kedd, csütörtök 9-10 óra Ára: 2.000 Ft/alkalom
Felnőtt társastánc hétfő 18.30-20-ig, 20-21-ig, minden páratlan kedd 18.00-19.00-ig, szerda 19.00-20.00-ig, 20.00-21.00-ig, péntek 19:00-20:00-ig Az évek óta sikeresen működő Dancing Queen Tánciskola minden korosztályból várja a már táncolni tudó, a tanulni kívánó, vagy a táncra alkalmat kereső jelentkezőket. Angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep, szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive, mambó, rock and roll. Információ: a 06-20 237-6900-as telefonszámon, a www.dancingqueen.hu weboldalon vagy az info@dancingqueen.hu email címen. Vezeti: Balogh-Katona Zsuzsa és Csömör Marcell versenytáncos tanárok Ára: 11.000 Ft / hó  

Kék Farkas Ju-Jitsu Klub korosztály független

A modern Ju-Jitsu hajlékonyabbá, mozgékonyabbá tesz. Az önvédelmi fogások elsajátítása közben kitartásra, önfegyelemre és önbecsülésre tanít. Technikai repertoárjában szerepelnek a dobások, ütések, rúgások, hárítások, elvezetések, ízületi feszítések, földre viteli technikák, valamint eszközös, illetve eszköz elleni technikák. Egy tökéletes önvédelmi rendszer 6-99 éves korig.

Instruktor: Tóth Csaba (Ju-Jitsu 4 Dan)

Részletes információ: 06-30 957-8257, www.kekfarkas.hu

kedd, csütörtök, 19-21 óra

Ára: 16.000 Ft/hó, 3.000 Ft/alkalom

Tűzvirág Tűzzománc Alkotókör felnőtteknek Az alkotókört a hetvenes évek közepén álmodta meg és vezette 2020. január végéig Szendrei Judit tűzzománcművész. Tagjai itt felcseperedett fiatalok, lelkes amatőrök és művészi kvalitású alkotók. Az alkotókört 2020. őszétől, a mester szellemiségében tanítványa és alkotótársa, Dabóczy Krisztina vezeti tovább. I. csoport: kedd 17-20 óra II. csoport: szerda 14.30-17.30 óra III. csoport: szerda 17.30-20.30 óra Ára: 12.000 Ft/hó, 3.000 Ft/alkalom  

Más napokon lévő programok

Gerincjóga

A frissítő gerincjóga gyakorlataival könnyen regenerálódhatunk, felfrissülhetünk, rég elfelejtett képességekhez juthatunk ismét hozzá. Óráink gyakorlatcentrikusak, fókuszálva a testtartásra, a gerinc alapos átmozgatására, a gerincpanaszok megelőzésére és megszüntetésére, az izmok erősítésére, nyújtására.

Vezeti: Zólomi Krisztina jógaoktató

hétfő, szerda 18-19.30-ig

Ára: 2.500 Ft/alkalom, 10.000/ 5 alkalom (30 napig érvényes)

 
Kertbarátkör minden hónap második szerdáján, 17 órától Vetőmagok, palánták és tapasztalatok cseréje mellett, növénytermesztési előadások, kirándulások és kertlátogatások színesítik a programot. A kör nyitott, folyamatosan várjuk a kerttulajdonosokat kérdéseikkel, új ötleteikkel. Vezeti: Pintér Zsuzsánna Éves tagdíj: 1.700 Ft

Művészetterápia

Első alkalom: április 20-án, csütörtökön 17 - 20 óráig

A Pestújhelyi Közösségi Házban új foglalkozására   8-10 fős csoportban két hetente kerül majd sor,  egy-egy foglalkozás-sorozat 6 alkalomból áll.

A foglalkozásokat vezető művészetterapeuta Baksa Zsuzsi, lakberendező, mediátor, művészetterapeuta és jogász. A művészet és természet összekapcsolódásában rejlő segítő erőt használja, amely a természet tisztító, nyugtató erejét felhasználva az alkotói folyamat adta flow élményen keresztül segíti a konfliktusok, feszültségek és frusztrációk kezelését, a személyiség komplex fejlesztését. A művészi technikák kreativitást fejlesztő rekreációs, változásra, fejlődésre és életörömre inspiráló hatással bírnak, a csoportmunka megtartó, támogató közeget épít, amire egyre nagyobb szükségünk van.

Mit adhat a művészetterápia:
– kikapcsolódást a hétköznapokból
– lelki megújulást, rekreációt
– az alkotás örömét
– önismeretet

A csoportfolyamat bizalomra épül, ezért az első alkalom után zárt csoportként működünk tovább!

Részvételi díj 6.000 Ft /alkalom (Ez magában foglalja a foglalkozáshoz szükséges anyagokat, a terembérleti díjat és a szakmai tartalmat.
A csoportot vezeti: Baksa Zsuzsi művészetterapeuta
Részletes információ: +36 20 966 7054

Bővebb infóért katt ide.

Pilates

A Pilates olyan komplex mozgásforma, amely ötvözi a „nyugati” világ anatómiai ismereteit a „keleti” mozgáskultúra egyes eszközeivel. Gyakorlásában nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok), illetve a speciális légzéstechnika.

Vezeti: Balogh-Katona Zsuzsa a Dancing Queen Tánciskola tanára

péntek 18-19 óra

Ára: 1.500 Ft/alkalom, 5.800 Ft/4 alkalom, 10.600 Ft/8 alk.

 

Szenior örömtánc

Damjanovich Márta táncoktató vagyok, a csoport vezetője.  Sokan kérdezik tőlem, mi a felső korhatár az örömtáncnál. A válaszom, hogy olyan nincs, mert a szenior örömtánc nem társastánc, nem tánciskola az 50+-os korosztálynak, hanem egy közösségi, társasági tánc.

A koreográfiák egyszerűek, könnyen megjegyezhetők, nincsenek benne hirtelen mozdulatok, néha ülő táncot járunk, vagyis nem „járunk”, ülve táncolunk.

A táncolás jótékonyan hat testre, lélekre és szellemre egyaránt. Növeli az állóképességet, javítja az egyensúlyérzéket, fejleszti a mozgáskoordinációt és javítja a ritmusérzéket. Úgy fejleszti az agyműködést, hogy közben átéljük a zene, a tánc örömét és nem utolsó sorban a közösséghez tartozás jóleső érzését. A szenior örömtánchoz nem szükséges táncpartner, sem előzetes tánctudás. Csak biztatni tudom Önöket, próbáljuk ki együtt, bármikor folyamatosan lehet csatlakozni hozzánk. Képzeljék, édesanyám is velünk tart!

szerda, 10.00-11.00 óra

Ára: 1000 Ft/alkalom

Színpadi modern tánc péntek 16:30-18:00 Elevenek (7-9 évesek), 18:00-19:00 felnőtt csoport, 19:00-21:00 Péntek 13 csoport, (14 éves kortól),  Elevenek 10.000 Ft/hó, Felnőtt csoport 7.000 Ft/hó, Péntek 13 csoport 13.000 Ft/hó A Lendület Táncklub foglalkozásain nem csak táncolni tanulsz: gyakorlás közben elsajátítod a helyes testtartást, erős és izmos leszel, előadásaink által pedig egy olyan csodavilágba varázsolunk, aminek te is kreatív, alkotó tagja leszel. Vezeti: Németh Andrea óvoda- táncpedagógus, sportoktató A foglalkozásokhoz egész évben lehet kapcsolódni.  
Textilvarázs foglalkozásunkon megtanulhatod és gyakorolhatod a kötözött batik, viaszos batik, festékfújás, selyemfestés technikáját, hogy egyedi tervezéssel készíthess pólót, szatyrot, párnahuzatot, könyvborítót, terítőt, képet. Péntek, 16.00-19.00 óra Vezeti: Bercsényi Éva rajztanár Ára: 6.000 Ft/hó, vagy 2.000 Ft/alkalom
Törzsi hastánc tanfolyam
minden csütörtökön 18.30-19.30

A törzsi hastánc neked való, mert táncolhatod korra, nemre és testalkatra tekintet nélkül.
Segít egészségesen tartani a női szerveket, segít, hogy nő lehess a mai masculin világban,
hozzájárul a testtudatosság fejlesztéséhez.

Vezeti: Egri Lilla törzsi hastánc oktató

Részletes információ: FCBD® Style hastánc Neked! -Tawoos Tribal; 06 20 579 0189

Ára: 2.500 Ft/ óra, 8800 Ft / négy alkalmas bérlet.

A tanfolyam indulása és a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött: uzenet.lilla@gmail.com vagy +36205790189 elérhetőségeken. Tawoos Tribal @ Holdtölte Hastáncest – Shererah Hastánciskola Félévzáró Estje 2022 Tawoos Tribal: ATS Anathema (Füstkvarc, Kristályok Tánca Hastáncest 2022)
Az alkotókört a hetvenes évek közepén álmodta meg és vezette 2020. január végéig Szendrei Judit tűzzománcművész, aki a zománcozás technikájának tanításán túl több generáció fiataljainak adta tovább azt a szemléletet, mi szerint a művészet a világ megismerésének pótolhatatlan eszköze. Nagymúltú alkotókörünkbe 11 éves kortól folyamatosan várjuk a gyerekeket, a fiatalokat és az egyetemistákat, akik szeretnek rajzolni, festeni és megismerkednének a zománcok fajtáival, a zománcozás technikáival. Az alkotókört 2020. őszétől, a mester szellemiségében tanítványa és alkotótársa, Dabóczy Krisztina vezeti tovább. péntek 16-19 óra  Ára: 9.000 Ft/hó, 3.000 Ft/alkalomzünetel
Go to Top