Elindultak a csí kung foglalkozások a Kozák téri Közösségi Házban!
Még lehet csatlakozni!
Jó ha tudod mozgatni a csít. Azért, hogy átjárja minden porcikádat és energetizáljon, biztosítsa az egészségedet hosszú távon is. Egy olyan tudás, aminek biztos, hogy hasznát veszed.
A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint az egészség megőrzésének, illetve a betegséggel való megküzdésnek kulcsa a Csí-vel, vagyis az éltető „energiával” való megfelelő ellátottság. A CSÍ KUNG ennek a Csí-nek a gyűjtésére, rendezésére, tisztogatására való. Ezekkel a Hagyományos Kínai Orvoslás körébe tartozó, nálunk még mindig kevéssé ismert módszerekkel sok probléma előzhető meg. Az akupresszúra- és masszázs önkezelést is magába foglaló programot a klub vezetője Gervai Miklós András hagyományos kínai orvos, Csí Kung és Tai Csi tanító, mentálhigiénés szakember Prof. WU Bin Jiang tanításai és javaslatai alapján állította össze.
WU professzor a kanadai Ontario College of Traditional Chinese Medicine Hagyományos Kínai Orvosi Főiskola rektora, a legnagyobb nemzetközi Hagyományos Kínai Orvosi szövetségek elnökségi tagja, több kínai orvostudományi egyetem vendégprofesszora.
A klubvezető az ő tanítványa.
Havidíj: 15.000 Ft
Jelentkezés, információ: reg.kozak@csokonai15.hu
T: 06-70-362-26-23 Kevesebb jelenjen meg