Makramé készítés Göröcs Dorkával június 10. péntek 18 óra, Partyfüzér varrás workshop június 14. kedd 18 óra

Egyedi, kreatív, szórakoztató és környezetbarát megoldások, újrahasznosítás!

Helyszín: Kozák téri Közösségi Ház
1154 Budapest, Gábor Áron u. 58./c

A makramé foglalkozáson megtanulunk alap csomózási technikákat, mellyel öv, karkötő, nyakék, virágtartó készíthető. A mostanság újra népszerű módszerrel készített tárgyak segítségével igazán egyedi módon varázsolhatod ujjá megjelenésed, vagy otthonod.

A foglalkozáson lesznek színes gyakorlófonalaink, de ha szeretnéd, előzetesen natúr színű fonalakat bevásárolunk neked, vagy hozhatsz magad is. Makramézáshoz kb. 3-5mm vastag, min. 40 méter hosszú fonal ajánlott. Egy motringból kb. 2 virágtartó jön ki. Kb. 1550Ft/motring áron szerezhetőek be.

A nyár hangulatához hozzátartozik a partyfüzér, amelyet közösen készítünk el háromszögeket szabva, varrva, ruhazsinórra fűzve, rögzítve. Díszítheted vele teraszodat, balkonodat, kertedet, lakásodat, vagy használhatod ünnepi alkalmakkor. Az egyszerű varrást varrógépen végezzük, így jó, ha tudsz varrni, de kezdők is nekifoghatnak. Varrógépeket biztosítunk és a varrógép kezelését is megtanítjuk. Hozhatsz használt, vagy otthon talált anyagokat a számodra vonzó színkombinációkban, de igény esetén mi is vásárolunk a csapat részére.

Mindkét workshopra telefonszámmal és e-mail cím megadásával jelentkezz, hogy a részleteket megbeszélhessük.
Részvételi díj foglalkozásonként: 2000 Ft + anyagköltség
Jelentkezés: reg.kozak@csokonai15.hu