Hamarosan, vagyis január 12., péntek 19:00 – 21:00 óráig DÜHÖNGŐ A Csokonai15 – Pestújhelyi Közösségi Házban!
Az előadó Hétpróbás Társulat/Seven Trials Theatre Troupe így mutatja be, mire számíthatunk:

Ismerős az az érzés, amikor legszívesebben torkod szakadtából ordítanál, de nem lehet, mert félsz, hogy következményekkel járna? Ismerős az az érzés, amikor egy nehéz nap végén hazamész és legszívesebben egy fejszével szétaprítanál mindent, ami a közeledbe kerül, de azt azért mégsem szabad? Amikor legszívesebben épületeket gyújtanál fel, de azért az mégiscsak túlzás?
Amikor minden és mindenki árucikké válik, a negativitás, a düh, a harag kiküszöbölendő akadályokként jelentkeznek. Az eltagadott negatív érzelmek tünetként törhetnek fel, amiket terápiával és gyógyszerekkel újból megpróbálunk kiiktatni. A dühöt gyakran agresszív vagy destruktív viselkedésként éljük meg, vagy sokszor elfojtjuk és akár önmagunk felé fordítjuk.
Düh-performanszunkban egy mérkőzésnek álcázott játékban, egy asztalnál ülve stopper órával, különböző témák mentén keressük a dühöngés formáit, célpontjait és sokszínűségét.
Az előadás most is, mint mindig 7 próbával készül.
Az előadás után mindenkit invitálunk a Jó, rossz vagy csúf? című feldolgozó beszélgetésre: lehet fröcsögni, pletykálni, szidni, vagy dicsérni. A beszélgetést két kiváló szakemberünk moderálja: Csöpi és Öcsi.