Júniusban ismét szurkolói terasz nyílik a Budai II László Stadionban: 15-től LED-falas óriás kivetítő várja a szurkolókat.
A magyar válogatott a csoportmérkőzéseit a következő időpontokban játssza: június 15-én 15.00-kor Svájc ellen lépnek pályára Szoboszlai Dominikék; június 19-én 18.00-kor Németország lesz a mieink ellenfele; június 23-án 21.00-kor a skótok ellen mérkőzünk majd.
Ezeket a mérkőzéseket biztos, hogy látni fogják a kerületi futballrajongók a szurkolói teraszon, és ígéret van rá, ha tovább jut a magyar csapat, akkor az egyenes kieséses szakaszt is közvetíteni fogják. A szervezők megint sok érdekességgel készülnek, így a mérkőzések idején lesz büfé, lesznek játékok (teqball, büntetőrúgások, dekázóverseny, e-sportlehetőségek), lesz majd kvíz is értékes nyereményekkel, és színpadi beszélgetések neves labdarúgókkal.
A szervezők több meglepetéssel is szolgálnak majd, információink szerint az első sörhöz és üdítőhöz féláron lehet majd hozzájutni, illetve egyéb ajándékok is várnak még a szurkolókra.