Az Edd magad egészségesre! programsorozat részeként miszókészítő workshopot tartottak június 20-án,  pénteken este hattól  a Pestújhelyi Közösségi Házban. A miszo az egyik legelemibb, legfinomabb, legélőbb alapanyag. A japán konyha egyik alappillére. Nagyon gazdag ásványi anyagokban, élő enzimeket tartalmaz, oldja a koleszterolt, így segítheti a szívbetegeket, magas vérnyomásban szenvedőket, segítheti a szervezetet megtisztítani a mérgektől.

A sorozat keretében a résztvevők korábban  ismerkedhettek már a kovászolás rejtelmeivel, erjesztett italokkal, kimcsi készítéssel is. Nincs vége! Ősszel folytatjuk, érdemes  a weboldalt figyelemmel kísérni, illetve a helyszínen érdeklődni, mikor, mi lesz a következő  „Edd magad egészségesre” programján. No meg eljönni is.