Élményfestés – “Tacsi”
2024. július 27. 10:00 (szombat)
Élményfestés – “Tacsi”

2024. július 27-én, szombaton, 10:00-tól,

Az esemény során a “Tacsi” című alkotást fogjuk megfesteni akril festékkel.
Ajánlott 8 éves kortól, Anyával vagy Apával!
A foglalkozás minimum 5 fő jelentkezése felett indul.
Jelentkezők maximális létszáma: 16 fő

Jelentkezni ide kattintva tudtok.

Ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerülne a linken keresztül jelentkezni, a lenti elérhetőségek valamelyikén is leadhatod a jelentkezésedet.
Várok mindenkit szeretettel! Gyertek bátran, fessünk együtt, és legyen egy KATArtikus élményben részed!
A festéshez nem szükséges semmilyen festői tudás, vagy művészeti ismeret, az élményfestés célja, hogy mindenki jól érezze magát!
A festéshez minden eszközt biztosítok, egy-egy élményfestés kb. 3 órás időtartamú (ez esetenként eltérhet)!
A vászonra előre felrajzolok minden fontosabb részletet, így csak a színek világában kell elmélyülnöd! A nehezebb részletek megfestésénél részletesen segítek, hogy Neked is könnyen menjen.
A részvételi díj:
40×50 cm feszített vászon: 11.900 Ft/fő
Az élményfestésen való részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött! (Az eseménynél az “ érdekel “ és “ott leszek “ gomb kattintása, valamint poszt alatti hozzászólás nem minősül jelentkezésnek.)
Jelentkezéskor a teljes részvételi díj fizetendő, előre utalással, „fizetési kérelem” alapján, melyet a rendszer automatikusan kiküld a jelentkezés pillanatában. A részvételi díj befizetése után után küldöm a számlát. (A festésekre létszám limit van, minél előbb jelentkezel, ill. kifizeted a részvételi díjat, annál előbb tudod a helyedet biztosítani!!!)
Ha az élményfestést az időpontot megelőző 5 napon túl mondod le, visszautalom a befizetett összeget, ha 5 napon belül mondod le, abban az esetben a befizetett összeg nem jár vissza, hiszen minél közelebb van az adott időpont, annál nehezebb a helyedre új vendéget találni. Köszönöm a megértést és az együttműködést!
Szeretettel várlak, hogy együtt festhessünk!

Cseresznyés Katalin
+36 30 203 6365
katart.elmenyfestes@gmail.com