Fermentációs bemutató
2025. november 7. 18:00 (péntek)

Edd magad egészségesre!

Fermentációs bemutató és mesterszint alapozó Márton Marcellel

2025. november 07. péntek, 18:00-20.00

Pestújhelyi Közösségi Ház

Túllépünk a már megismert alapokon, készítettünk már egyszerű fermentált zöldségeket, készítettünk kimchit, miso pasztát, megismertük a kenyérkészítés kovászolásának lépéseit, így most elérkezett a fermentációs mesterkurzus, mely során a résztvevők megismerkedhetnek a japán natto, a jávai tempeh, a kínai száz éves tojás és a bolgár kefír ízével és elkészítésének mikéntjével.

Ár: 7.000 Ft/ fő / alkalom

Regisztráció az alkalom megjelölésével: jelentkezes.pekh@csokonai15.hu, rendeles.savala@gmail.com