KERÉKPÁROS ONLINE KVÍZ – NYEREMÉNYJÁTÉK
2023. február 15. 00:43 (szerda)
KERÉKPÁROS ONLINE KVÍZ – NYEREMÉNYJÁTÉK
A Csokonai Nonprofit Kft. „Kerékpáros Online kvíz” nyereményjátékot hirdet.

A részvételhez az alábbi linken található kvizt kell kitölteni, elfogadni a szabályzatot, és megfelelni feltételeinek.  (A Résztvevőnek meg kell adnia az értesítési e-mail címét, nevét, melyet a Szervező a nyerés esetén a nyertes Játékos kiértesítésére használni fog. Ezzel egyidejűleg a Játékszabályzatot és az Adatkezelési tájékoztatót is el kell fogadnia.)

A 10 győztest sorsolás útján választják ki,  a helyes válaszokat beküldő Résztvevők közül.

A Játék kezdő időpontja: 2023. február15.

A Játék záró időpontja: 2023. április 3.

Sorsolás időpontjai: 2023. április 14.

A sorsolás gépisorsolással történik a vonatkozó jogszabályok betartásával, majd a Nyerteseket a Lebonyolító a megadott elérhetőségeik valamelyikén értesíti.

ITT TÖLTLHETŐ KI A KVIZ

A Nyeremény átvételéhez a Lebonyolító a Nyertessel  felveszi a kapcsolatot az általa előzetesen megadott e-mail címen. Amennyiben a Nyertes az 5 munkanapon belül történő kapcsolatfelvételre nem reagál, automatikusan lemond a Nyereményéről. A megadott hibás vagy valótlan e-mail címekből eredő eredménytelen értesítésért Szervező és a Lebonyolító nem vállal felelősséget. Ilyenkor pótnyertes hirdetésére kerül sor.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

FONTOS! Egy Résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat. A részvétel további feltétele, hogy a Résztvevő által megadott adatok valósak legyenek. A Szervező fenntartja a jogot adategyeztetésre, a Résztvevő által megadott elérhetőségeken.