Mesetúra – A csökönyös kiselefánt
2023. március 25. 10:00 (szombat)
2023. március 25. 10:00
Mesetúra – A csökönyös kiselefánt
Helyszín: Újpalotai kiserdő

A csökönyös kiselefánt várja a családokat az újpalotai kiserdőnél, hogy egy közös túrát tegyenek a zöldben, és a csapat együtt ismerkedjen meg a történet szereplőivel. A Marica Bábszínháza messze földön híres a környezettudatosságáról, jelszavuk a „bábmiből lehet bábmi bábhogyan” épp azt példázza, hogy a legegyszerűbb tárgy is válhat a kezünk között békává, királyfivá vagy akár kiselefánttá is. A mesés túra igazi családi program: séta és mese az erdőben, miközben közösen meg kell tisztítani az odavezető utat, és az utolsó állomáson rácsodálkozhatunk, hogy akár egy teljes bábelőadás is kikerekedhet egy-két eldobott palackból.
Szeretettel várjuk a családokat, a legkisebbeket is! 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a programot.

A Marica bábszínháza produkciója, Sz. Nagy Mária előadásában.

A séta időtartama 60 perc.

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a program megtartását, a résztvevőket értesítjük, és a sétát egy későbbi időpontban tartjuk meg.

Találkozópont: Újpalotai kiserdő – a Parkerdő melletti tisztáson (a parkoló, illetve a Szentmihályi utat átszelő zebra mögött)
Felnőtt jegy: 690 Ft
Gyerek jegy: 490 Ft (3-18 éves korig

Maricáról

Marica bábszínháza- A medve és a macska (részletek)