Kertmozi15 – Megdönteni Hajnal Tímeát
2022. június 23. 20:00 (csütörtök)
június 23.  20.00-23.00

Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Magyar romantikus vígjáték, Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon főszereplésével. A külső jelenetek nagy részét jól felismerhető budapesti helyszíneken, köztük a Feneketlen-tónál és az azt övező parkban, a Szent Imre Gimnáziumban, az V. kerületi Magyar utcában, a Henszlmann Imre utcában és a Királyi Pál utcai Borssó Bistro Étteremben vették fel.

Cselekmény:

Hajnal Tímea gyönyörű és jól menő fotómodell, aki már ráunt a felhajtásra és egyszerűbb, nyugodtabb életre vágyik. Gimnáziumi osztályának tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Horváth Danival, azzal az osztálytársával, aki középiskolás korában jó barátja, lelki társa volt. Dani is hasonló gondokkal küszködik:  jó állása van menyasszonya apjának cégében, és az esküvőjére készül, mégis elege van az egészből, inkább csak tűri a nő és családja basáskodását. Némi alkohol hatására hamar túllépnek a beszélgetésen, az étterem ruhatárában csókolózni kezdenek, majd egymáséi lesznek.

Az egyetlen gond ezzel az, hogy az aktust a telefonjával videóra veszi Bögöcs, az osztály fekete báránya, a modortalan és nagyszájú autónepper-pornóproducer, majd a felvétellel megzsarolja Danit. Kívánsága egyszerű: azt akarja, hogy Dani intézze el, hogy ő “megdönthesse” Hajnal Tímeát, ellenkező esetben nyilvánosságra hozza a felvételt, ami nyilvánvalóan egyet jelentene az esküvő elmaradásával.

Dani természetesen ebbe nem akar belemenni, annál is kevésbé, mert időközben beleszeret Tímeába. Emiatt legjobb barátjával, aki szintén egykori osztálytársuk, módszereket próbálnak kieszelni a botrány elkerülésére. Még egy pszichológust is segítségül hívnak –  Szentesi Virágot, aki ugyancsak egykori osztálytárs, -, hogy segítsen a probléma elsimításában.

 

Jegyár: 500 Ft,

-mely teljes egészében lefogyasztható a Csokonai KultCafé-ban!