Pénteken vidám szabadtéri bulizással, örömzenéléssel indult a 30. Pestújhelyi Napok eseménysorozata a Pestújhelyi Közösségi Ház kertjében. Másnap a Nemzedékek Parkjában jatékokkal és játékos vetélkedőkkel, Varga Helena és zenekarának koncertjével, a Romani Design ingyenes ékszerkészítő workshopjával,  majd a 10 éves Kelemen Kabátban és Molnár Ferenc Caramel koncertjével folytatódott az események sora. Vasárnap a hagyományos és mindig hatalmas sikerű főzőverseny és gyereknapi programok várták a nagyérdeműt a Pestújhelyi Közösségi Házban, valamint Kereszturi Levente vezetésével egy 6,5 kilométer hosszú bicajos urbex túra a kerület elhagyatott, különleges történetű épületeit sorra véve és a Pestújhelyi tér Keresztelő Szent János Templomban Tüzes Marcell orgonaművész koncertje várta az érdeklődőket.

Ma a 12 éves HANEM női együttes ünnepli szülinapját a közönséggel a 30. Pestújhelyi Napok keretében, a Pestújhelyi Közösségi Házban, este 7-kor kezdődő koncertjével.

Belépő: 2500 Ft

 Jegyvásárlás
HANEM – Hazám, hazám

Az események sora vasárnapig folytatódik: 06. 02. pénteken 16-18 óráig Nyitott műhelyek címmel a Tűzvirág Tűzzománc Alkotókör és a Textilvarázs Alkotókör várja az érdeklődőket, 06. 04.-én  vasárnap 15 órakor pedig egy kiállítás, a Tűz, te gyönyörű!, mely a Tűzvirág Tűzzománc Alkotókör munkáiból mutat be szmos szép darabot a Külvárosi Szalonban.