Június 1-én, 10:00-től ismét MESETÚRA, Napraforgó címmel. Helyszín: Újpalotai kiserdő. Találkozópont: a Parkerdő melletti tisztáson, a parkoló, illetve a Szentmihályi utat átszelő zebra mögött.

A MARICA BÁBSZÍNHÁZA messze földön híres a környezettudatosságáról, jelszavuk a „bábmiből lehet bábmi bábhogyan” épp azt példázza, hogy a legegyszerűbb tárgy is válhat a kezünk között békává vagy akár királyfivá is. A mesés túra igazi családi program: séta és mese az erődben, parkban, patak-parton, miközben közösen oldunk meg feladatokat, és rácsodálkozhatunk, hogy akár egy teljes előadás is kikerekedhet egy-két eldobott palackból.

A Mesetúrák során dalokkal, történetekkel, közös játékkal fedezzük fel a világot és a Tizenötödik kerület parkjait, kiserdőit és sétaútvonalait.

Szeretettel várjuk a családokat – a legkisebbeket is! (14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a programot.)

A séta időtartama 60 perc.

Előadással kapcsolatos információk: Molnár Krisztina, +36 70 621 1538,

illetve az uszik@csokonai15.hu email címen vagy a +36 1 410 0836 telefonszámon

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a program megtartását, a jeggyel rendelkező résztvevőket értesítjük, és a sétát egy későbbi időpontban tartjuk meg.