Az érvényben lévő járványügyi rendelkezések értelmében az Újpalotai Szabadidő Központ idén ismét rendhagyó formában, online szervezte meg húsvéti programkínálatát. Szerencsére Látogatóink továbbra is lelkes, kreatív résztvevői voltak a húsvétolásnak. A hagyományokhoz híven megtartottuk többek között a Húsvéti tojásfa kiállítást, amelynek alkotásait ezúttal videómontázs formájában mutattuk be közönségünknek. A kiállításra több mint harminc csodás, otthon készült hímestojás dísz érkezett alkotó kedvű kerületi közösségeinktől.

Sokan részt vettek emellett a húsvéti hétvége folyamán zajló, több napos online játéksorozatunkban, amelynek keretében rejtvények, fejtörők, húsvéti tematikájú kvízek megoldói közül kerestük a legügyesebbeket. A legtöbb feladatra helyes megoldást beküldőket ajándékjeggyel jutalmaztuk. Ezúton is köszönjük Látogatóinknak az aktív részvételt!

Több hasonló jellegű, játékos programmal is készülünk az elkövetkező hetekben, pl. a magyar költészet napja alkalmából, további részleteket az Újpalotai Közösségi Ház facebook oldalán olvashatnak. (https://www.facebook.com/ujpalotai.kozossegihaz)