Madárkák, Őszi táj, Hortenziák… mind többen vannak, akik ezeknek a képeknek a festésével szép élményt, s egyszersmind csinos dísztárgyat szereznek maguknak – különösebb művészeti képzettség és életkorra, nemre való tekintet nélkül. Alkotni, festeni, kikapcsolódni jó – katartikus élmény. Ez a lényege a Csokonai Rendezvényház KATART élményfestésnek, mely nevét tekintve magában foglalja a már említett katarzist, az „art”-ot, vagyis művészetet, és a foglalkozásokat vezető Cseresznyés Katalin nevét.  KATART – Élményfestés legközelebb
Szeptember 27-én, szerdán, 17:30-tól, lesz, anikor is a résztvevők a HORTENZIÁKAT festik meg.
A kép nehézségi szintje: 5/5
A festéshez nem szükséges semmilyen festői tudás, vagy művészeti ismeret, az élményfestés célja, hogy mindenki jól érezze magát!
A festéshez minden eszközt biztosít Kata, egy-egy élményfestés kb. 2,5-3 órás időtartamú (ez esetenként eltérhet)!
A vászonra előre felr van rajzolva minden fontosabb részletet, így csak a színek világában kell elmélyülni! A nehezebb részletek megfestésénél Kata részletesen segít, hogy könnyen menjen.
A részvételi díj:
40×50 cm feszített vászon: 10.000 Ft/fő
Ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerülne a linken keresztül jelentkezni, a lenti elérhetőségek valamelyikén is leadható a jelentkezés.
Jelentkezéskor a teljes részvételi díj fizetendő, előre utalással, díjbekérő alapján, melyről számlát készül. (A festésekre létszám limit van, így lehet a helyet biztosítani!)
A foglalkozást vezeti:
Cseresznyés Katalin
+36 30 203 6365
katart.elmenyfestes@gmail.com