A Csokonai15 – Pestújhelyi Közösségi Házban 2024. május 9-én, csütörtökön 19:00 órától válogatás vándortárlat nyílik az előző ARC kiállítások képeiből.
Az ARC közérzeti pályázat és kiállítás több mint 20 éve a kreativitásról és a szabadságról szól. Arról, hogy a pályázók az alkotásaik segítségével mondhassák el, mit gondolnak az életükről, a mai magyar társadalomról vagy a bolygó dolgairól.
A Mini ARC kiállítások célja, hogy Budapesten és azon kívül is minél szélesebb körben hozzáférhetővé tegye az alkotásokat, inspiráljon, kreatívitásra sarkalljon és szabaddá tegyen.
A Mini ARC kiállítás megnyitó eseményén Gyurkó Dániel, a Kulturális Bizottság alelnöke és Beke Károly, a Csokonai Nonprofit Kft. ügyvezetője köszönti a jelenlevőket. A tárlatot Dull Szabolcs, újságíró nyitja meg, majd Bakos Gábor, az ARC egyik alapítója tart rövid tárlatvezetést.
Megtekinthető: 2024. május 9. – június 19.
Ingyenes!
A kiállítás szervezője az ARC Művészeti Szolgáltató Nonprofit Kft.
A kiállítás a Civilizáció koalíció támogatásával valósul meg.
A tárlat bemutatását Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata és a Csokonai Nonprofit Kft. tette lehetővé.
A 4. Mini ARC – XV. kerület kreatívjához Szép Tamás: Majd ha ő is című, a Hova tovább? 20. ARC közérzeti kiállítás egyik képének részletét használtuk