Új lehetőségként április 20-án, csütörtökön 17 órakor  ( 20 óráig) művészetterápiás foglalkozás sorozat indul a Pestújhelyi Közösségi Házban. A sorozat 6 alkalmas, két hetente kerül majd sor egy-egy foglalkozásra, 8-10 fős csoportban.

A foglalkozásokat vezető művészetterapeuta így vall magáról, és a foglalkozásról:
Baksa Zsuzsi vagyok. Kamaszkorom óta foglalkoztat az emberi lélek összetettsége, a harmónia keresése, megélése, megtalálása. Eddigi szakmai pályám során mindig is mások – és önmagam – hétköznapi életterében megtalálható harmónia keresésében segédkeztem – lakberendezőként, mediátorként, művészetterapeutaként és még jogászként is.

Komplex művészeti terapeutaként mindehhez a művészet és természet összekapcsolódásában rejlő segítő erőt használom, amely a természet tisztító, nyugtató erejét felhasználva az alkotói folyamat adta flow élményen keresztül segíti a konfliktusok, feszültségek és frusztrációk kezelését, a személyiség komplex fejlesztését. A művészi technikák kreativitást fejlesztő rekreációs, változásra, fejlődésre és életörömre inspiráló hatással bírnak, a csoportmunka megtartó, támogató közeget épít körénk, amelyre véleményem szerint egyre nagyobb szükségünk van.
Mit adhat a művészetterápia:
– kikapcsolódást a hétköznapokból
– lelki megújulást, rekreációt
– az alkotás örömét
– önismeretet

A csoportfolyamat bizalomra épül, ezért az első alkalom után zárt csoportként működünk tovább!

Részvételi díj 6.000 Ft /alkalom (Ez magában foglalja a foglalkozáshoz szükséges anyagokat, a terembérleti díjat és a szakmai tartalmat.
A csoportot vezeti: Baksa Zsuzsi művészetterapeuta
Részletes információ: +36 20 966 7054

Fotó: Pexels, Alekszander Grey