Hamarosan indul a jelentkezés a nyári tematikus táborainkra. Családias környezetben, kétszeri étkezés mellett idén is színes, izgalmas programokkal várjuk a gyermekeket. Április 15-től indul az előjelentkezés. A részletekről a kozakkozhaz@csokonaikk.hu email címen vagy a +36 70 198 4829 számon érdeklődhetsz. Programjainkból a Csokonai Kulturális Központ honlapján, a http://www.csokonaiksk.hu/nyari-taboraink oldalon válogathatnak.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a táborok csak akkor kezdődhetnek meg, ha az aktuális kormányrendelet ezt lehetővé teszi.  Reményeink szerint a tanév befejeztével szabad utat kapunk, de a szükséges óvintézkedéseket és létszámkorlátot be kell tartanunk. Ha a járványhelyzet alakulása miatt az adott tábort nem tudjuk megtartani, a befizetett részvételi díjat visszautaljuk.

A jelentkezés feltételei:

  • A jelentkezés csak online lehetséges a Csokonai Kulturális Központ honlapján (http://www.csokonaiksk.hu/nyari-taboraink) 2021. április 15-től, a sikeres jelentkezésről minden esetben visszaigazolást küldünk.
  • Jelentkezési határidő (az ebédmegrendelés miatt), az adott tábor kezdete előtt minimum 10 munkanappal a szabad helyek függvényében.
  • A részvételi díjat a jelentkezés visszaigazolásától számított 2 munkanapon belül, egy összegben, kizárólag átutalással szíveskedjenek rendezni! A jelentkezés ezzel válik véglegessé. Az átutalás részleteiről a visszaigazoló e-mailben küldünk további információkat.

Minden táborunkban a jelentkezők létszáma limitált, ezért a jelentkezés sorrendje számít. Nagyon kérjük Önöket, ha jelentkeztek már, de meggondolták magukat, jelezzék, így nem veszik el a lehetőséget egy, már „létszám feletti” gyermektől.

Testvérkedvezmény:

Gyermekenként 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk, amennyiben a gyermekek ugyan arra a hétre, egyazon telephelyre, azonos vagy különböző táborokba jelentkeznek.

  • Az egészségügyi nyilatkozatokat a tábor első napján le kell adni a táborvezetőnek, e nélkül a gyermek nem kezdheti meg a táborozást.