Pályázat fiataloknak!

Még van egy kis idő… Szeretsz bicajozni? Szerinted is sok előnnyel jár? Megosztanád ezt másokkal is? Álmodj, tervezz! Szinte bármit! Lehet az kép, vagy plakát, film, klubalakítás, rendszeres vagy egyszeri biciklis túra… Ha pedig kitaláltad,  írd le, pályázz. Ha a legjobbak közé kerülsz, segítséget kapsz a megvalósításhoz.
Vesztenivalód nincs, vágj bele!

Biciklizni menő! – Koncepciópályázat a kerékpározás népszerűsítésére

A Csokonai Nonprofit Kft. koncepciópályázatot hirdet 15-25 év közötti fiataloknak, alkotócsoportoknak a kerékpározás népszerűsítése a XI. századi Budapesten témakörben.

A pályázat célja:
A pályázat célja, hogy a kerékpározás fontosságára, a kerékpározás közösségformáló erejére, a biztonságos, környezetbarát kerékpározásra, a két keréken való közlekedés előnyeire hívja fel a városi emberek figyelmét.

Pályázók köre:
15-25 éves kor közötti egyéni pályázók vagy csoportok

Formai követelmények:
Maxium 4 oldalas koncepcióleírás a kerékpározás népszerűsítése érdekében tervezett aktivitásokról, azok részletes ismertetésével, megjelölve a kivitelezés pontos helyszínét, tervezett időpontját, a célcsoport megjelölését. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó részletes bemutatását és motivációját.

A tervezett aktivitások lehetnek egyszeri megmozdulások, akciók, képzőművészeti alkotások, installációk, mozgóképes anyagok létrehozása, rendszeres tevékenység elindítása hagyományteremtő szándékkal, performatív jellegű akciók, online kampányok vagy bármilyen más eszköz és forma, mely teljesíti a pályázat célját.

Előnyt jelent, hogy ha az aktivitások a XV kerületben valósulnak meg, illetve, ha pontos költségvetési tervet is készít a pályázó.
A pályázat beadásával együtt a pályázó köteles megadni a nevét és email címét.

A pályázat beküldési határideje és módja:
2023.05.30. 12:00 / online beküldés a rajzfotopalyazat@csokonai15.hu email címre

Díjazás:
A nyertes koncepciót a kiíró elindítja a megvalósítás útján és segíti a pályázókat a terv kivitelezésében.

További információ: gaspar.anna@csokonai15.hu

fotó: Pexels, Nubia Navarro

által|2023-05-25T10:56:56+02:002023. május 25.|
Go to Top