Hatvan év feletti hölgyeket keresünk Anna Anderegg Silver Boom című köztéri előadásában történő részvételre! Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet:

https://forms.gle/zWRqocSQhV5kfJTJ7

Jelentkezési határidő: 2024. március 13.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál a Csokonai Nonprofit Kft-vel és a Placcc Fesztivállal együttműködésben bemutatja Anna Anderegg svájci koreográfus Silver Boom című köztéri előadását a Tizenötödik kerületben. Az előadás helyi hatvan év feletti nők részvételével valósul meg, és célja, hogy , a mozgás eszközeivel láthatóvá tegye a szépkorú hölgyek tapasztalatait, testét, tudását, történeteit közös tereinkben.
Az előadás budapesti megvalósulásához keresünk olyan hatvan év feletti nőket, akik szívesen vennének részt egy tíz napos mozgásalapú workshopon és mutatnák be a közös munka gyümölcsét egy köztéri előadás, valamint egy rövid táncfilm formájában.

A workshop időpontja: 2024. április 26. és május 7. között (napi 3-4 óra, szünnapokkal)
Előadások időpontja: 2024. május 8. és 9.

Várjuk jelentkezését, ha szeret mozogni, táncolni és nyitott az új mozgásformák megismerésére; ha szívesen töltené szabadidejét másik 15-20 szépkorú hölgy társaságában mozgással, beszélgetéssel, sétával és egy közös előadás létrehozásával, illetve ha érdeklődik az előadás témája iránt és szívesen osztaná meg élményeit, gondolatait, történeteit kortársaival és a közönséggel egy köztéri előadás keretében.

Bővebb információ az előadásról és felhívás részleteiről
A felhívás részletes leírását, pontos dátumokat, a részvétel feltételeit és további hasznos információkat a jelentkezési lap leírásában találja. Kérjük olvassa el figyelmesen jelentkezés benyújtása előtt.

A Silver Boom nem egy klasszikus értelemben vett táncelőadás, ahhoz, hogy pontosabb képet kapjon az előadás műfajáról, javasoljuk az alábbi rövid videó megtekintését: https://vimeo.com/765712379.

Jelentkezés még egyszer: https://forms.gle/zWRqocSQhV5kfJTJ7
Jelentkezési határidő: 2024. március 13.

A jelentkezők közül maximum 20 fő tud részt venni a programban, minden jelentkezőnek 2024 március 25-ig visszajelzünk a kiválasztás eredményéről.
Amennyiben elakad a kitöltéssel, vagy bármilyen más kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a gaspar.anna@csokonai15.hu e-mail címen vagy a +36 20 973 4561 telefonszámon.

Anna Anderegg Silver Boom című produkciója a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand Nonprofit Zrt. és a Placcc Fesztivál együttműködésével és a Csokonai Nonprofit Kft.  támogatásával valósul meg.