Pénteken (május 27), este 7 kor a Pestújhelyi közösségi ház udvarán  (XV. ker. Szűcs István u. 45.) a csodálatos dallamok és páratlan dalszövegek máig méltán  rajongott szerzőjének dalait hallhatjuk vidám, zenés est keretében!

Szenes Iván (Budapest, 1924. április 25. – Budapest, 2010. szeptember 13.) EMeRTon-díjas magyar író, dalszövegíró, dramaturg, zeneszerző, érdemes művész. A családi hagyomány ápolója, folytatója. Statisztikák és az Artisjus 2000-es kimutatása szerint Magyarország legtöbbet játszott szerzője; a Színházi adattárban regisztrált bemutatóinak száma több mint 400.

A mostani előadás különleges. A dalokat úgy válogatták sorba, s kaptak rövid összekötő szövegeket, hogy történet kerekedik belőlük. Egy pár története. Kicsit Szenes Iváné és imádott feleségéé, Kornay Marianné, egy kicsit az előadó házaspáré, Nagyváradi Erzsébeté és Vasicsek Jánosé, egy kicsit mindannyiunké.

Szenes Iván örök érvényű slágerei és a kiváló előadók személye a garancia arra, hogy egyedi, szórakoztató élménnyel gazdagodjunk.
Belépőjegy ára elővételben: 1.500 Ft, az előadás napján: 2.000 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

Rossz idő esetén az előadás a színházteremben lesz megtartva
fotó: Scherer Zsuzsa (+59)