Rendezvényszervezés

Van egy jó ötleted és szeretnél egy rendezvényt vagy egy klubot kialakítani, de még sosem csináltál ilyet. Kollégáink sok-sok éves rutinnal és tapasztalattal segítenek a programod kialakításában. Keress meg minket az elérhetőségeinken.

Terembérlés

A házunk családias jellegű, több kisebb terem várja vendégeit. A hétköznap estéken általában állandó, mozgásos óráink várják a vendégeket, e mellett lehetőség van bérbe venni is a termeinket: kulturális eseményekre, rendezvényekre, előadásokra, értekezletre, oktatásra, coachingra, családi események megtartására vagy akár társasházi közgyűlésekre is.

Olvasó sarok

Ha imádsz olvasni, de mindenhol nagy a zaj? Gyere hozzánk, ülj be egy órácskára és add meg magadnak az olvasás élményét egy finom kávé, vagy tea elfogyasztása mellett. A lehetőség ingyenes.

Lelki pihenő

Elvonulnál egy kis időre, tartanál egy kis énidőt? Térj be hozzánk kicsit felfrissülni, kikapcsolódni. Nálunk mindig vár egy-két jó szó. A lehetőség ingyenes.

Gyereksarok

Kint rossz idő van? Unalmasak már az otthoni játékok? Gyertek el kisgyermekeddel és tölts nálunk egy órát. A lehetőség ingyenes.

Virtuális séta a Kozák Téri Közösségi Házban