Milyen szülővé válni? Zene, humor, és tények, amikről ritkán beszélünk.

Május 7-én 19 órától újra a Csokonai színpadán a Köldökzsinór-Varieté! A darab január 7-én, teltházas bemutatóval debütált s azóta már több nagy sikerű előadást is megért a Csokonai Művelődési és rendezvény Házban.

Gyorsan és rágás nélkül eszel, miközben öltöztetsz valakit, akinek az első szava a NEM? Egész napokat végigharcolsz, hogy elaltass valakit, aki amúgy nagyon álmos? Megtanulsz örülni annak, ha kétórás tömbökben aludhatsz?  Koncertek helyett játszótérre jársz?  Valaki mindig jobban tudja, hogy kellene csinálni?
Ha öt kérdésre igennel válaszoltál, akkor valószínüleg kisgyermekes szülő vagy, és baromi nehéz volt megszervezned, hogy el tudj jönni erre az előadásra. (De megéri!) Ha pedig 6-ból 0, akkor kinevetheted az önkéntes rabszolgák zenés bénázásait, és közben áldhatod a józan eszedet. Gyermekteleneknek, szülőknek, nagyszülőknek, leendő szülőknek felhőtlen szórakozás, az olykor felhős kisgyermekes hétköznapokról.

A Csokonai15 Manna Produkcióval közös előadása, Csábi Anna rendezésében Szereplők: Györgyi Anna, Szegvári Júlia, Sárközi-Nagy Ilona és Kosznovszky Márton.

Jegyár: 2400 Ft.

Jegyvásárlás

A Színház online írása a darabról

Ízelítő 1.
A nagymamát alakító Györgyi Anna a színműről

Ízelítő 2.
Sárközi-Nagy Ilona, a bezzeg-barátnő

Fotó: Kállai-Tóth Anett