December 17-én adventi kedvezménnyel, csak 1000 forintos jegyáron érkezik Csoda és Kósza!

Czigány Zoltán méltán ismert és közkedvelt műve, a Csoda és Kósza  a HAB A TORTÁN részeként színesíti a Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház kulturális repertoárját. A HAB A TORTÁN sorozatban színész házaspárok mutatnak be egy-egy kortárs meséből készült előadást.
Szereplők: Pálos Hanna és Kovács D. Dániel

A két ló, a csacska Kósza és a megfontoltabb Csoda figurájában az örök párost teremti újra Czigány Zoltán, akit a mostani szülők számára Lolka és Bolka, a nagyszülőknek pedig Stan és Pan jelenthetett.
Csoda, a csodaló és Kósza, a Kószáló egy Gödöllő melletti tanyán élnek. Kósza, csupa jó szándékból, annyi galibát tudott okozni, hogy Csodának mindig van mit helyrehoznia. Ezek a történetek egyáltalán nem jöhetett volna létre, ha nincsenek olyan felnőttek, akik szeretnének érteni a gyerekek nyelvén, mert tudják, hogy sokat lehet tanulni tőlük.

Ha szeretne kicsit megállni a karácsonyi káoszban, ha szeretne kicsit kizökkenni és ellazulni ezt a remek előadást nézve, várjuk szeretettel a Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban, a megszokott szeretettel és jókedvvel!

JEGYVÁSÁRLÁS

A Pagony Kiadó és a Jurányi Ház közös programja. A Hab a tortán! programsorozat a Mastercard támogatásával valósult meg.