Nők a művészetben 3 – ecsetvonások mentén pódiumbeszélgetésünk egyik meghívott vendége, Nagy Boglárka festőművész. Ő is vár Téged minőségi beszélgetésre, melynek során bepillantást engednek a női megéléseikre a festészeten keresztül.  Megkérdezzük, ők hogyan teljesednek ki az alkotásaikban, mi segíti őket az önmegvalósításban.

Nagy Boglárka jelentős helyet foglal el a hazai és a nemzetközi művészeti palettán. Képei expresszívek, életteliek és tiszta, telt színekkel komponáltak. Hatással van rá a populáris művészet többi ága, a tárgykultúra, a divat és a modern fotográfia is. Nagy Boglárka munkája a lélek utazásáról is szól.

Hogyan tudjuk megtalálni középpontunkat abban a világban, mely folyamatosan változik körülöttünk?

Számára a festészet sokszor egy meditatív állapot, melyen keresztül áttranszformálja a benne levő érzéseket és életének történéseit. Fő inspirációja az utazás, az emberi lélek és az örök szépség, mely őszinte szívvel, tiszta tekintettel nézve mindenben megtalálható.

Augusztus 19-én este 18 órától vele és képeivel is találkozhatsz a Csokonai kertjében! Várunk, hogy beszélgess, barangolj a művészet és a női lélek területén velünk!