Élményfestés – ‘Út a végtelenbe
2024. július 10. 17:30 (szerda)
Élményfestés – ‘Út a végtelenbe”

2024. július 10-én, szerdán, 17:30-tól, 

A képen szereplő ‘Út a végtelenbe’ című képet festjük meg.
Ajánlott 12 éves kortól.
A foglalkozás minimum 5 fő jelentkezése felett indul.
Jelentkezők maximális létszáma: 14 fő

Jelentkezni ide kattintva tudtok.

Ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerülne a linken keresztül jelentkezni, a lenti elérhetőségek valamelyikén is leadhatod a jelentkezésedet.
Várok mindenkit szeretettel! Gyertek bátran, fessünk együtt, és legyen egy KATArtikus élményben részed!
A festéshez nem szükséges semmilyen festői tudás, vagy művészeti ismeret, az élményfestés célja, hogy mindenki jól érezze magát!
A festéshez minden eszközt biztosítok, egy-egy élményfestés kb. 3 órás időtartamú (ez esetenként eltérhet)!
A vászonra előre felrajzolok minden fontosabb részletet, így csak a színek világában kell elmélyülnöd! A nehezebb részletek megfestésénél részletesen segítek, hogy Neked is könnyen menjen.
A részvételi díj:
40×50 cm feszített vászon: 11.900 Ft/fő
A kép 55×70 cm-es méretben is festhető páros festéssel! Ebben az esetben 2 főre add le a jelentkezésedet, és megjegyzésbe írd be, hogy párosan szeretnétek megfesteni a képet!
55×70 cm feszített vászon: 23.800,- Ft/2 fő
Az élményfestésen való részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött! (Az eseménynél az “ érdekel “ és “ott leszek “ gomb kattintása, valamint poszt alatti hozzászólás nem minősül jelentkezésnek.)
Jelentkezéskor a teljes részvételi díj fizetendő, előre utalással, „fizetési kérelem” alapján, melyet a rendszer automatikusan kiküld a jelentkezés pillanatában. A részvételi díj befizetése után után küldöm a számlát. (A festésekre létszám limit van, minél előbb jelentkezel, ill. kifizeted a részvételi díjat, annál előbb tudod a helyedet biztosítani!!!)
Ha az élményfestést az időpontot megelőző 5 napon túl mondod le, visszautalom a befizetett összeget, ha 5 napon belül mondod le, abban az esetben a befizetett összeg nem jár vissza, hiszen minél közelebb van az adott időpont, annál nehezebb a helyedre új vendéget találni. Köszönöm a megértést és az együttműködést!
Szeretettel várlak, hogy együtt festhessünk!
Cseresznyés Katalin
+36 30 203 6365
katart.elmenyfestes@gmail.com