X. ÚJPALOTAI NYÁRI JÁTÉKOK – LET’S SWING – KOZMA ORSI ÉS ZENEKARA
2022. június 23. 20:00 (csütörtök)
Június 23. csütörtök 20 óraig

A Boldog Salkaházi Sára Templom udvarán (1156 Bp., Pattogós köz 1.)

X. ÚJPALOTAI NYÁRI JÁTÉKOK – LET’S SWING – KOZMA ORSI ÉS ZENEKARA

Kozma Orsi a hazai jazzélet egyik meghatározó szereplője, az egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnő, dalszerző. Az országos ismertséget a Jazz+Az zenekar hozta meg számára, később pedig a Cotton Club Singers tagjaként aratott sikereket. Pályája során több mint 100 lemezen közreműködött, több tucat slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el és rengeteg hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte.
2008-ban alakult meg saját zenekara kiváló jazz zenészekkel. Első stúdióalbumuk a Hide and seek azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, 2009-ben elnyerte a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a pedig a Pécs Fringe Fesztivál szakmai díját is.
Let’s Swing címmel megvalósuló koncertprogram számos olyan világslágert hoz el a nézők számára, mint a Cheek To Cheek, a Fly Me To The Moon vagy az I’ve Got You Under My Skin, mind-mind hamisítatlan swing feldolgozásban.
A zenekar tagjai: Kozma Orsi (ének), Cseke Gábor (zongora, billentyűs hangszerek), Hárs Viktor (bőgő, basszusgitár, baritongitár, vokál), Pusztai Csaba (dobok, ütőshangszerek)

Ingyenes!