2025. november 07. péntek, 18:00-20.00: Edd magad egészségesre! – Fermentációs bemutató és mesterszint alapozó Márton Marcellel a Pestújhelyi Közösségi Házban.

Túllépünk a már megismert alapokon, készítettünk már egyszerű fermentált zöldségeket, készítettünk kimchit, miso pasztát, megismertük a kenyérkészítés kovászolásának lépéseit, így most elérkezett a fermentációs mesterkurzus, mely során a résztvevők megismerkedhetnek a japán natto, a jávai tempeh, a kínai száz éves tojás és a bolgár kefír ízével és elkészítésének mikéntjével.

Ár: 7.000 Ft/ fő / alkalom

Regisztráció az alkalom megjelölésével: jelentkezes.pekh@csokonai15.hurendeles.savala@gmail.com

Az EDD MAGAD EGÉSZSÉGESRE eseménysorozat teljes idei programjához KATT IDE