Rendezvényszervezés

Van egy jó ötleted és szeretnél egy rendezvényt vagy egy klubot kialakítani, de még sosem csináltál ilyet. Kollégáink sok-sok éves rutinnal és tapasztalattal segítenek a programod kialakításában. Keress meg minket az elérhetőségeinken.

Terembérlés

A házunk családias jellegű, több kisebb terem várja vendégeit. A hétköznap estéken általában állandó, mozgásos óráink várják a vendégeket, e mellett lehetőség van bérbe venni is a termeinket: kulturális eseményekre, rendezvényekre, előadásokra, értekezletre, oktatásra, coachingra, családi események megtartására vagy akár társasházi közgyűlésekre is.

A nagyterem 86 nm, ami harmonika fallal kettéosztható egy 40 és egy 47 nm-es teremmé. Itt nagyobb létszámú (20-22 fő) mozgásos órák tarthatóak, vagy egyéb rendezvények otthonául szolgálhatnak. A terem technikailag felszerelt, hangosítás, fénytechnika, kivetítő is rendelkezésre áll. Igény szerint a berendezést, asztalokat, székeket illetve akár dekorációt is tudunk biztosítani.

A tornaterem 40 nm-es. Kiválóan alkalmas kisebb létszámú (10-12 fő) mozgásos foglalkozásokra, mint a torna, pilates, jóga. Az eszközpark jól felszerelt, bordásfal, step-pad, jógaszőnyegek, kisebb súlyzók és egyéb fitness eszközök állnak a vendégek részére.

a napfényes terem 47 nm-es, melynek a fele szőnyeges, gyerekjátékokkal, mesekönyvekkel teli, a másik fele egyéni beszélgetésekre, coachingra vagy kezelésekre alkalmas helyiség.

A két társalkodóban kényelmesen várakozhatnak a vendégeink, a jól felszerelt konyhában elő tudunk készülni a vendéglátásra is.

egy nagyobb első és egy kisebb hátsó udvar is ad lehetőséget a szabadtéri programokra, ahol a sportolás, a bográcsozás vagy akár egy mobil színpaddal megrendezett kültéri rendezvény is lebonyolítható.

Olvasó sarok

Ha imádsz olvasni, de mindenhol nagy a zaj? Gyere hozzánk, ülj be egy órácskára és add meg magadnak az olvasás élményét egy finom kávé, vagy tea elfogyasztása mellett. A lehetőség ingyenes.

Lelki pihenő

Elvonulnál egy kis időre, tartanál egy kis énidőt? Térj be hozzánk kicsit felfrissülni, kikapcsolódni. Nálunk mindig vár egy-két jó szó. A lehetőség ingyenes.

Gyereksarok

Kint rossz idő van? Unalmasak már az otthoni játékok? Gyertek el kisgyermekeddel és tölts nálunk egy órát. A lehetőség ingyenes.

Virtuális séta a Kozák Téri Közösségi Házban