A Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban ma 18 órától egy csodálatos utazás vár mindenkit,
CAMINO STEVE – CSUTKA ISTVÁN UTAZÓ BLOGGER MESÉI címmel.

Camino Steve honlapján így mutatkozik be:
„Csutka Istvánnak hívnak, de a világ különböző túraösvényein a Camino Steve név ragadt rám! A történetek érdekelnek. A tied és bárki másé a nagyvilágban és igyekszem ezeket megosztani veled,, hogy általuk tanulhassunk, fejlődjünk és elérjük azt, amire a leginkább vágyunk.

Blogger, „mesélő“, TEDx Conversations nagykövet, true hiker (hosszú távú túrázó), a mobilfotózás, a természet, a sport és a csokoládé szerelmese vagyok, míg a másik életemben színházi- és kommunikációs szakember.

Miért Camino Steve?

2013. májusában az El Camino de Santiago zarándokúton kaptam ezt a nevet – az azóta második családommá váló – a kanadai Nova Scotia-ban, Halifaxban élő Woodman családtól. Először Flying Steve-nek hívtak a tempóm miatt, aztán átkereszteltek és végül ez a név ragadt rám. Két évvel később, pedig az első könyvem címe (Camino Steve, egy álom nyomában…) is ez lett. (Az Egyesült Államokban, a hosszú távú túrázók ún. „trail nevekkel“ illetik társaikat és legtöbbször nem is ismerik egymás eredeti nevét.) Miután a Camino, csak Magyarországon jelent egyet a Szent Jakab zarándokúttal, így megtartottam, hiszen spanyolul utat jelent és remélem elég sokáig fogom még járni a sajátomat! 2019-ben, az Egyesült Államokban viszont újabb neveket is ragasztottak rám a napi távjaim és a tempóm miatt. Először Animal (Állat), később a Monster (Szörny) neveket érdemeltem ki a társaktól, de inkább megmaradtam a már megszokott Camino Steve-nél.”

Nem mindennapi ember, nem mindennapi történetek, kalandok. Aki szeretne találkozni Camino Stevevel, és meghallgatni mit mesél, ma este a Csokonaiban megteheti.

Camino Steve honlapja