Rajtol a Kertmozi15. Kikapcsolódás, kényelem, természet, vidámság, film… Ott a helyed!

Mostantól minden csütörtökön 20.30-kor kertmozi a Csokiban!

A filmek vetítése sötétedéskor kezdődik!

MOZIJEGY: 500 Ft amely teljes egészében lefogyasztható a Csokonai KultCafé-ban!

Film: Megdönteni Hajnal Tímeát

Hajnal Tímea gyönyörű és jól menő fotómodell, aki már ráunt a felhajtásra és egyszerűbb, nyugodtabb életre vágyik. Gimnáziumi osztályának tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Horváth Danival, azzal az osztálytársával, aki középiskolás korában jó barátja, lelki társa volt. Dani is hasonló gondokkal küszködik: jó állása van menyasszonya apjának cégében, és az esküvőjére készül, mégis elege van az egészből, inkább csak tűri a nő és családja basáskodását. Némi alkohol hatására hamar túllépnek a beszélgetésen, az étterem ruhatárában csókolózni kezdenek, majd egymáséi lesznek.

Az egyetlen gond ezzel az, hogy az aktust a telefonjával videóra veszi Bögöcs, az osztály fekete báránya, a modortalan és nagyszájú autónepper-pornóproducer, majd a felvétellel megzsarolja Danit. Kívánsága egyszerű: azt akarja, hogy Dani intézze el, hogy ő “megdönthesse” Hajnal Tímeát, ellenkező esetben nyilvánosságra hozza a felvételt, ami nyilvánvalóan egyet jelentene az esküvő elmaradásával.

Dani természetesen ebbe nem akar belemenni, annál is kevésbé, mert időközben beleszeret Tímeába. Emiatt legjobb barátjával, aki szintén egykori osztálytársuk, módszereket próbálnak kieszelni a botrány elkerülésére. Még egy pszichológust is segítségül hívnak – Szentesi Virágot, aki ugyancsak egykori osztálytárs, -, hogy segítsen a probléma elsimításában.

A következő hetek műsorán:

Becsúszó szerelem

Hab

Valami Amerika

Liza, a rókatündér

Csinibaba