Miért fogadd meg az egyetemista tanácsait?

A pályaválasztás mindig rögös, nehéz út. 18 évesen eldönteni, hogy merre is indulj tovább, nem könnyű döntés. Lehet tanácsot kérni a barátoktól, szülőktől, tanároktól, pályaválasztási szakemberektől. Mindenki javaslatát fontos figyelembe venni, de miért fordulj olyanokhoz, akik már éppen azt az utat járják, amit te is szeretnél?

A Campus klubot ezért indítottuk a Kikötőben!

Hogyan is zajlik a klub?
A foglalkozás lényege, hogy mindig 1-1 szakterületről érkezik egy egyetemista. 20 perces előadásban összefoglalja az egyeteme, szakterülete érdekességeit, a felvételi legfontosabb tudnivalóit, tapasztalatait. Ezután a felvételizők kérdezhetnek az egyetemistától.
Bármit lehet kérdezni! Mik a nehézségek, vizsgatippeket lehet kérni, érettségihez való felkészüléshez tanácsokat stb.

Mik az előnyei a klubnak?
A lényeg a laza, kötetlen beszélgetés, ahol nincsenek rossz kérdések és rossz válaszok. Az egyetemi hallgatóknak naprakész a tudásuk. A kis korkülönbség miatt a kommunikáció is nagyon könnyű.

Mikor érdemes ellátogatni a foglalkozásra?
Ha van már érdeklődési területed és szeretnél részleteket megtudni, akkor mindenképp! Ha bizonytalan vagy abban, hogy az egyetem a te utad-e, akkor is! Ha sok benned a kérdés, itt a helyed!

Hogyan tudtok most kapcsolódni?
Jelenleg online formában tudod velünk felvenni a kapcsolatot, mi pedig összekapcsolunk a legalkalmasabb egyetemistával. Megteheted a Kikötő facebook oldalán: www.facebook.com/kikoto15 vagy a kikoto@csokonaikk.hu e-mail címen.
Írj bátran! ?